Forestillingsdokumentasjon


Av Millimedias nesten 200 oppdrag i 2018 var hovedvekten fortsatt innen videodokumentasjon av konserter og forestillinger for landets fremste scenekunstnere, frigrupper og institusjoner.
Vi begynner å få seriøs mengdetrening, har superrasjonell drift og mange oppdrag å fordele faste kostnader på. Vi kan derfor senke prisene i en tid der scenekunstens økonomiske kår ikke følger samfunnsutviklingen.

Vi produserer årlig også ca 40 timer radio for NRK P2, der vi sammen med NRK har tenkt ut en helt ny produksjonsstruktur for programposten «Debatt i P2» som går fredager kl 13:03. Med dette har vi fått et sterkere fokus på god lydproduksjon.

Høsten 2019 har vi forøvrig oppgradert kameraparken med 4 stk Canon XF705, markedets beste broadcast camcordere. Vi har også utstyrt oss med et Sony A7 SII for opptak av scener med ekstremt lite lys.


Pakkeløsninger

Promo


Promo (utdrag) kan lages fra ferdig dokumentasjonsvideo

2-5 min utdrag / kavalkade fra forestilling, der oppdagsgiver velger utdrag fra fullengderen. Inntil 8 utdrag og enkelt lydarbeid, evt mer etter nærmere avtale på forhånd.

I praksis klippes og etterarbeides fullengderen ferdig, og oversendes via Filemail. Oppdragsgiver laster ned, ser gjennom, og velger utdrag. Millimedia får omtrentlige inn/ut-tider tilsendt på mail, og klipper sammen.

Siden dette er reklame for forestillingen, skal det moms på.
Kr 1 500 inkl. MVA